Gruppen-vastgoed-6

Bouwbegeleiding Vastgoed

Gruppen Vastgoed helpt u graag verder binnen de vastgoedwereld. Wilt u een woning of bedrijfspand kopen of huren, maar kijkt u op tegen het regelen van alle zaken die hier bij komen kijken? Als vakkundige bouwexpert in het vastgoed kunnen wij u diverse diensten aanbieden.
Aanvragen bouw & renovatie vergunningenRegelen woonvergunningAanvragen parkeervergunningAangifte riool, afval & reinigingsbelastigenAansluiting gas, water, elektra, telefonie, internet, kabel etc.Wij kunnen werkelijk alles voor u regelen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij thuis in deze markt.

Verantwoordelijkheden tijdens de bouwbegeleiding

Als bouwbegeleider zijn we verantwoordelijk over het afstemmen van alle werkzaamheden van de adviseurs, architect en de aannemer. We waken over de kwaliteit en voortgang van het werk en zien toe op de naleving van de contractstukken. Daarnaast adviseren wij de opdrachtgever omtrent eventuele afwijkingen. We beoordelen meer- en minderwerk van de aannemer en geven leiding aan het toezicht. Wenst u specifiek en onafhankelijk toezicht op de onderhoudswerkzaamheden? Oók dan bent u bij Gruppen Vastgoed aan het juiste adres!

Gruppen Vastgoed helpt u ook graag met de aankoop van vastgoed, voorziet u graag van vastgoedadvies of is via Gruppen Bouw uw partner in maatwerk. Wenst u meer informatie? Wij komen graag persoonlijk en vrijblijvend met u in contact via mail: info@gruppenvastgoed.nl of telefonisch via: 020 – 81 00 780